POWERED BY CANON


My name: Jilie Baharin
My Fotopage: http://cm-network.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS-400D
Canon
Friends:
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
zam arjuna
Latest entry:??????
masih ku ingat rupenye username & paswed fotopages ni...sekian lama meninggalkn laman ni rupanya masih ada.Kepada anda yg membuka laman ni sila ke http://arjunarealfoto.blogspot.com atau facebook arjuna_alang@yahoo.com View this Fotopage entry
kAyzAck NeTwoRk
Latest entry:Resepsi Mad & Azian l 11 Disember 2008
Selamat Pengantin Baru buat Mad & Azian.... Tarikh : 11 Disember 2008 Tempat : Titi Serong, Parit Buntar, Perak. Tahniah buat Kak Yan & Mad... Selamat Pengantin Baru & semoga bahagia hingga ke anak cucu.... InsyaAllah... Dh dekat sebulan xdpt nk update fp ak nie... Alhamdulillah, kli nie dpt gak ak meng'update' fp nie... Photographer : kAyzAck@kakilensa Blog : http://kakilensa.blogspot.com View this Fotopage entry
chips more
Latest entry:kita hangatkan malam mereka
View this Fotopage entry
Mieey Photography
Latest entry:Gelora Asmara Istana Cinta
Tarikh : 29 Nov 2008 Pengantin : Faizal & Hidayah Outdoor : Perkarangan Istana Anak Bukit Sultan Kedah Kali ini aku mendapat peluang untuk shooting di dalam perkarangan Istana Anak Bukit, DYMM TUANKU AL-HAJ ABDUL HALIM MU'ADZAM SHAH. Kesempatan di ambil bagi mempertingkatkan lagi teknik-teknik fotografi yang masih lagi dalam peringkat pembelajaran yang pastinya tiada penghujung. Bak kata pepatah, mencari ilmu biar sampai ke liang lahad. Buat pengantin, Selama... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016