POWERED BY CANON

By: Jilie Baharin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Dec-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
De'Penang Musica Fest @dome,KOMTAR

 
 
hari sabtu minggu lepas satu konsert telah berlangsung di Dome, Komtar. Antara band2 yang perform couple, revenge, may, pilgrims, the times dan ramai lagi..so, mcm biasa le sebagai sahabat karib band The Times aku pun shoot la gambar2 ahli band The Times..



Friday, 28-Nov-2008 15:09 Email | Share | | Bookmark
rara in action

 
 
 
combination project with bro arjuna & juan..great experiment on lighting!
model: munirah@rara



Thanks to rara!

KakiLensa officially announced!
http://kakilensa.blogspot.com


Tuesday, 11-Nov-2008 23:30 Email | Share | | Bookmark
The Three Sisters

Lokasi: Katoomba, Blue Mountain
Hasil seni dalam bentuk arca yang memaparkan cerita sebenar disebalik gunung tersebut




Thursday, 6-Nov-2008 21:23 Email | Share | | Bookmark
Salam dari Sydney, Australia

Hari ni adalah hari ke-5 aku kat sini. Alhamdulillah cuaca baik dan kesihatan pun baik. Semalam adalah kesempatan sikit dalam kesibukan program, sempatlah menyesatkan diri kat Kota Sydney mencari 4-5 kapturasi lensa. Tapi disebabkan xde masa nak edit ini aje lah yang ada buat permulaan. InsyaAllah esok aku akan ke Blue Mountain, Hunter Valley and Paddys Market. Kalau berkesempatan boleh la ambik kaptur byk gambar lagi. Tapi kalau ada geng-geng photographer lagi best, bleh tolong ambik gambar aku...Arjuna a.k.a NIZAM!.....nanti aku nak bawak ko dtg sini...







Tuesday, 28-Oct-2008 10:32 Email | Share | | Bookmark
Aksi si kecil



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net